Šta je BICOM čip?

BICOM čip je medij, anti alergijska legura koja ima visoko memorijsku moć. Sve frekvence koje primate kada ste na BioKvant tretmanu mogu da se memorišu ( snime ) na BICOM čip. Puni se tokom trajanja tretmana u specijalnom cilindru. Po završetku tretmana, lepi se na telo i nosi do sledećeg dolaska. Noseći čip Vi i dalje primate frekvence koje ste primali na tretmanu, čime brže postižemo željene rezultate. Nosi se zalepljen na telo pomoću flastera. Kupuje se jednom i može se koristiti neograničen broj puta.

Gde se lepi čip?

Uobičajeno mesto za lepljenje čipa je dva prsta ispod pupka. Čip se može lepiti u celoj regiji stomaka, na leđima, na ruci. Bilo gde da se zalepi, on vrši svoju funkciju. Zbog moguće alergije na lepak flastera i iz higijenskih razloga, savetujemo da svakog dana menjate flaster i mesto lepljenja čipa, da bi izbegli iritaciju kože. Čip sme da se kvasi.

Koliko dugo nosim čip?

Čip se nosi između dolazaka na tretmane. To je uglavnom sedam dana, s tim što može da se nosi duže ili kraće, u zavisnosti šta je na njega nasnimljeno. Najduže tri nedelje mogu da traju informacije na čipu. Nošenje čipa ne isključuje dolazak na terapiju.

Da li smem da skidam čip?

Naravno. Čip možete da skinete ako želite, iz bilo kog razloga i da ga ponovo zalepite. Time se ne umanjuje njegov efekat, ali se preporučuje da se čip nosi što više.

Zakažite testiranje