Test Intolerancije Banja Luka

Već nakon dve godine rada antiejdžing centra zadovoljni klijenti su naša vodilja i upravo oni svjedoče o našem radu i pristupu zdravlju i estetici, a našu stručnost potvrđuju brojni sertifikati vodećih svjetskih škola. Koristimo medicinske preparate prestižnih i renomiranih njemačkih, američkih i francuskih kuća.

Test intolerancije Banja Luka, specijalizovani smo za nutricionizam, biorezonantnu terapiju alergija i estetsku medicinu i dermo kozmetiku. Ukoliko želite da promjenite Vaš stil života, posjetite nas…  Budite lijepi i zdravi sebi…

Test intolerancije Banja Luka

Kontaktirajte nas


    Intolerancija na hranu je pojava neželjenih reakcija organizma na neku vrstu hrane ili njen sastojak. Javlja se svaki put kada se hrana jede, a naročito ako se konzumiraju veće količine. Intolerancija na hranu nije isto što i alergija na hranu, jer se ne aktivira imuni sistem. Nije isto niti ima iste mehanizme kao trovanje hranom koje je prouzrokovano bakterijskim toksinima, virusima ili parazitima. Intolerancija na hranu ne podrazumeva ni psihološke reakcije na hranu.